پری

سلام در مورد نعل اسب دوباره از یکی از همکارهای دانشگاهی که اهل شمال هستند پرسیدم ایشان گفتند برای یکی از رب ها مثلا رب انار برای تغییر رنگش از داس گداخته شده استفاده می کنند و این رب را برای فسنجان و دو سه غذای دیگه استفاده می کنند ولی علتش را نمی دانست و فکر می کرد برای خوشرنگ شدنش است ولی در دیگر غذا ها نه. دکتر عزیز میشود در مورد نحوه دم کردن سبوس برنج نیز توضیح بدهید چقدر سبوس برنج با چند لیوان آب و چقدر بجوشد و دم کشیدنش و ... به طور کامل و دقیق چون ویتامین ب ۱ زود در آب حل می شود و گرما نیز باعث از بین رفتن ویتامینها می شود می گویند برای سیاهی مو خوب است و چقدر باید در روز خورده شود متشکرم


ممنون از شما پری خانم که تو این وبلاگ اینقدر فعال ومفید هستید ...از بابت سوالی که از دوستتون کردید هم ممنونم قابل توجه بعضی از این دانشمندای پر افتخار تغذیه کشور ما باشه ...در مورد سوالتون هم در آپ بعدی جواب  میدم و البته در مورد یه محصول شرکتی که  با تاثیر روی پیازه مو موها رو سیاه میکنه در بلند مدت هم همینطور میمونه  ...موفق وشاد باشی